Klassis Business Koncepció

Mind ügyfeleinknek, mind munkatársainknak világos és modern üzleti és pénzügyi jövőképet kínálunk. A Klassis Business Koncepció egy jól átgondolt XXI. századi üzleti tér, amelyben mindenki megtapasztalhatja, milyen egy bizalmi alapon szerveződő, országos kapcsolati és információs háló tagjává válni. A kölcsönös ajánlási rendszer lényege, hogy túlmutat a klasszikus alkusz-ügyfél kapcsolaton és a Business Koncepción keresztül mindenkinek lehetővé teszi, hogy a Klassis Network tagjaként ne csak biztosítsa, hanem fejlessze is vállalkozását. Ugyanúgy, ahogy az alkuszok, az ügyfelek is ajánlhatóvá válnak és a Klassis család megbecsült tagjaként bizalmi alapon építhetnek üzleti párbeszédet más ügyfelekkel is. Természetesen, aki nem kíván belépni az üzleti térbe és szívesebben használja ki csak a megszokott ügyfélstátusz pénzügyi előnyeit, annak elfogadjuk és tiszteletben tartjuk a döntését, kockázatait továbbra is profizmussal és gondossággal kezeljük.

Klassis Business Koncepció

Mit jelent munkatársainknak a Klassis Business Koncepció?

Business Day

Megingathatatlan startup-szemléletünk folyamatos fejlődést kínál alkuszainknak és lehetővé teszi, hogy az átadott kompozit és aktuális szakmai tudással mindig egy-két lépéssel a piac előtt járhassanak. A Klassis Business Day rendezvények a legjobb nemzetközi és hazai előadókat hozzák el. Így járt nálunk – Magyarországon először – a biztosítási piac megkérdőjelezhetetlen sztárja, Sanjay Tolani, akitől a Klassisnál Budapesten lehetett világszínvonalú tárgyalástechnikát tanulni, első kézből. A tréningek haszna természetesen nem a mennyiségtől, hanem a minőségtől függ: a Klassis egyik legnagyobb erőssége éppen az, hogy felkutatja és stratégiai partnerré teszi azokat az üzleti előadókat, akik a legalkalmazhatóbb technikákat adják át a legérthetőbben és a leginkább személyre szabva. Így épült ki gyümölcsöző együttműködés például dr. Zolnay Judittal, aki biztosítási szakemberként a piac egyik legkeresettebb üzleti mentora, Szalay Ádám extelevízióssal, aki az üzleti kommunikációs technikák elismert szakértője, vagy éppen Újszászi Bogár Lászlóval, aki egyetemen oktatja magas színvonalon a hatásgyakorlás technikáit.

Klassis Business Koncepció

Business Club

A Business Day rendezvényeken túl a Klassis a mindennapokban is ösztönzi új és régebbi üzletkötői folyamatos fejlődését. Inspiráló Business Clubként működve irodáinkban és megbeszéléseinken a fiatal üzletkötők nemcsak vezetőiktől számíthatnak támogatásra: a folyamatos és teljes tudásmegosztás lehetővé teszi, hogy minden munkatárs dinamikusan fejleszthesse képességeit és kapcsolatrendszerét. Jó példa erre a működésre, hogy az egyes divíziók mentorai kikérhetők és elvihetők azokra a tárgyalásokra, amelyekben az adott alkusz még nem érzi magát 100%-ban felkészültnek. Ebből az ügyfél és a munkatárs is profitál.

Business Club

Business Innováció

A Klassis Business Koncepció harmadik fontos eleme a folyamatos innováció. A Klassis technológiailag is megkönnyíti üzletkötői életét. Míg egy hagyományosan működő pénzügyi cégnél egy alkusz idejének 40%-át adminisztrációval tölti, az ideje plafonálódik és nem tud tovább lépni, addig a Klassisnál már most azon dolgozunk, hogy Mesterséges Intelligencia-integrált CRM felépítésével tegyük elérhetővé a legfrissebb időmegtakarítási technikákat. A leadgenerálást stratégiai partnerségekkel könnyítjük meg, az online tárgyalástechnikát pedig az elsők között tökéletesítettük, hogy a lehető legkevesebb utazással a lehető legtöbb ügyfél lehet elérhető az ország teljes területén.

Business Innováció

Év Alkusza 2022 pályázat

Hatalmas büszkeség - a Klassis a TOP4-ben!

A biztosítási szakma alkusz-szereplőinek legfontosabb - hivatalos és objektív - megméretettetésére 2022-ben került sor először. Az Év Alkusza pályázaton a biztosítótársaságok két körben, öt szempont alapján szavazhattak az általuk legjobbnak ítélt alkuszcégre. Mindössze huszonhárom alkuszcég jutott be a második körbe és később közülük került ki a TOP4: azok az alkuszcégek, amelyek a magyarországi biztosítótársaságok szerint a legkiemelkedőbb minőségben tevékenykednek a hazai pénzügyi piacon. A Klassis bekerült a TOP4-be! Hatalmas büszkeség számunkra a negyedik helyezés, hiszen ez azt jelenti, hogy biztosító partnereink szerint mind az öt kategóriában kimagaslót nyújtottunk:

A pályázatot a szakma legfontosabb éves kiadványa, a Biztosítási Almanach hirdette meg, a szempontrendszer forrása: Biztosítási Almanach 2022.

 • Értékteremtés

  A Klassis valódi értéket teremt ügyfeleinek és biztosító partnerei részére is.

 • Felelősségteljes működés

  A Klassis pontos és naprakész információkat ad át ügyfeleinek, biztosítási szerződései döntő része hiánypótlás nélkül kerül kötvényesítésre a biztosítóknál.

 • Innovatív szemlélet

  A Klassis valódi szakértője a biztosítási területeknek és termékeknek. Folyamatosan figyeli a hazai és nemzetközi biztosítási piac újdonságait.

 • Megbízhatóság

  Az ügyfelek és a biztosítók minden esetben számíthatnak a Klassisra, mert az folyamatosan segíti a korrekt ügyintézést és a kommunikációt a partnerek között.

 • Ügyfélközpontúság

  A Klassis a szerződéskötést követően is elkötelezett az ügyfelei iránt, az évfordulók során az ajánlatokat versenyeztetve mindig a legjobb megoldásokat viszi el nekik.

Év Alkusza 2022 pályázat

Jelentkezz hozzánk!

Hiszünk az emberi kapcsolatok fontosságában - összetartó csapatot építünk.

 • Mert mi valóban az ügyfelek, és nem egy-egy biztosító megbízásából tevékenykedünk.
 • Mert mi a legnagyobb adható szabadságfokot és teljes piaci rálátást kínálunk a kollégáinknak, és nem szorítjuk be őket egy szűkös termékpaletta korlátai közé.
 • Mert mi homályos karriertervek helyett alaposan kidolgozott üzleti tervezőt adunk új belépőink kezébe.
 • Mert mi családias rendszerben dolgozunk, ahol kollégáink állománygaranciát kapnak és nyugdíjba vonulásukkor a fenntartási jutalékot átadhatják gyermekeiknek.
Jelentkezés
Jelentkezz hozzánk!
Visszahívás kérése