Dolgozzunk együtt!

Ajánlatunk alkuszoknak

A Klassis az Év Alkusza 2022 pályázaton a biztosítók kétkörös, ötféle szempontrendszeres szavazásában bekerült a TOP4-be. Családi alapítású, a mai napig családias hangulatú cégként hoztuk el ezt az elismerést. Nagyon keményen megdolgoztunk azért, hogy feljussunk a csúcsra: nemcsak az ügyfeleknek kínálunk első osztályú kiszolgálást, hanem az üzletkötőinknek is, miközben a piaci partnerek, a biztosítótársaságok is topminősítést adnak a munkánkra. Ezt hívjuk mi win-win-win helyzetnek.

Ajánlatunk alkuszoknak

Kiket keresünk?

Megéri velünk dolgozni, mert a divíziós szemlélet jelentősen kitágítja az egyes üzletkötők piaci lehetőségeit. Hiszen azokban a szegmensekben, ahol egy-egy alkusznak nincs jelentős tapasztalata, a kérdéses divízióból mentort kap maga mellé, akit akár a tárgyalásra is elvihet. Így lépésről-lépésre meghódíthatja azokat a szektorokat is, amelyekkel korábban nem is próbálkozott. Büszkék vagyunk a folyamatos innovációra, amelynek az ügyfélkiszolgálás tökéletesítésén túl a legfontosabb célja, hogy kiváló rendszerekkel csökkentsük az üzletkötőket terhelő adminisztrációt, hogy megkönnyítsük a lead-generálást és gyorsítsuk a személyes fejlődést. Már dolgozunk azon, hogy a CRM-rendszerünkbe integráljuk a Mesterséges Intelligencia kínálta lehetőségeket.

Mi azok előtt az alkuszok előtt nyitjuk meg a kapuinkat (legyen szó cégről vagy csapatról), akik számára a minőségi ügyfélkiszolgálás és a hosszú távú partnerség a munkavégzés alapja.

A Klassis legnagyobb vonzereje az állománygarancia, amely abban segít, hogy végre hosszú távon tervezhesd meg a családod anyagi jövőjét és a kötésgarancia, ami olyan módszertant ad a kezedbe, amelynek segítségével rögtön az indulásod után növelheted az üzleti sikeredet. Ha tele vagy tervekkel és célokkal, ha szeretnél fejlődni, de a jelenlegi cégednél megrekedtél, akkor érdemes lehet tovább beszélgetnünk.

Hadd mutassunk jövedelmező jövőképet! Üljünk le egy kávéra!

Jelentkezés
Kiket keresünk?

Klassis Business Koncepció

Mind ügyfeleinknek, mind munkatársainknak világos és modern üzleti és pénzügyi jövőképet kínálunk. A Klassis Business Koncepció egy jól átgondolt XXI. századi üzleti tér, amelyben mindenki megtapasztalhatja, milyen egy bizalmi alapon szerveződő, országos kapcsolati és információs háló tagjává válni. A kölcsönös ajánlási rendszer lényege, hogy túlmutat a klasszikus alkusz-ügyfél kapcsolaton és a Business Koncepción keresztül mindenkinek lehetővé teszi, hogy a Klassis Network tagjaként ne csak biztosítsa, hanem fejlessze is vállalkozását. Ugyanúgy, ahogy az alkuszok, az ügyfelek is ajánlhatóvá válnak és a Klassis család megbecsült tagjaként bizalmi alapon építhetnek üzleti párbeszédet más ügyfelekkel is. Természetesen, aki nem kíván belépni az üzleti térbe és szívesebben használja ki csak a megszokott ügyfélstátusz pénzügyi előnyeit, annak elfogadjuk és tiszteletben tartjuk a döntését, kockázatait továbbra is profizmussal és gondossággal kezeljük.

Business koncepció
Klassis Business Koncepció

Partnereink a legnagyobb magyarországi biztosítók

Rólunk mondták

Miért jó velünk dolgozni?

Nézd meg, mit mondanak azok, akik minket választottak. Megkérdeztük a Klassis alkuszait.

Jelentkezz hozzánk!

Hiszünk az emberi kapcsolatok fontosságában - összetartó csapatot építünk.

  • Mert mi valóban az ügyfelek, és nem egy-egy biztosító megbízásából tevékenykedünk.
  • Mert mi a legnagyobb adható szabadságfokot és teljes piaci rálátást kínálunk a kollégáinknak, és nem szorítjuk be őket egy szűkös termékpaletta korlátai közé.
  • Mert mi homályos karriertervek helyett alaposan kidolgozott üzleti tervezőt adunk új belépőink kezébe.
  • Mert mi családias rendszerben dolgozunk, ahol kollégáink állománygaranciát kapnak és nyugdíjba vonulásukkor a fenntartási jutalékot átadhatják gyermekeiknek.
Jelentkezés
Jelentkezz hozzánk!
Visszahívás kérése