Dolgozzunk együtt!

Vállalati kultúránk

Az üzleti világ dinamikusan változik napjainkban, és nem csupán az értékesítés és vagyonkezelés területén van szükségünk tanulásra.

Egy modern üzleti klub sokkal többet nyújt ennél. Itt olyan emberek találkoznak, akik tudják, hogy egymástól is rengeteget lehet tanulni.

Nem csak pénzügyi tranzakciókról és alkusz munkáról van szó, hanem a közös gondolkodásról, az ötletek megosztásáról, és a tapasztalatcseréről.

Dolgozzunk együtt

Munkavállalóknak

Miért érdemes minket választani?

 • Alkuszbarát jutalékrendszer

  A pénzügyi piac egyik legversenyképesebb kereseti lehetősége.

 • Folyamatos támogatás

  A divíziók vezetői segítenek eligazodni a kényes szakmai kérdésekben.

 • Állandó innováció

  Következetes újítások az ügyfélszerzésben.

 • Állománygarancia

  Különleges segítséggel tesszük lehetővé az életre szóló karrier lehetőségét és a generációs vállalkozások megalapozását. Alkuszaink örökíthetik az évek, évtizedek alatt felépített állományukat.

 • Klassis-akadémia

  Rendszeres üzleti motiváció a piac legjobb előadóival és gyakorlatiasan alkalmazható tárgyalási/kommunikációs megoldásokkal.

 • Klassis-hangulat

  Inspiráló munkakörnyezetünk lehetővé teszi a nyugodt telefonos tárgyalásokat, a szakmai beszélgetéseket és akár az ügyfelekkel való találkozást is.

 • Klassis-életérzés

  Sikerült megőriznünk a csapatépítők, a közös kalandok, a belső rendezvények családias hangvételét. Jól érezzük magunkat együtt, te is otthonra lelsz nálunk.

Munkavállalóknak

Kinek ajánljuk

Klassis Business Club és Business Day

Az üzleti világ dinamikusan változik napjainkban, és nem csupán az értékesítés és vagyonkezelés területén van szükségünk tanulásra.

Egy modern üzleti klub sokkal többet nyújt ennél. Itt olyan emberek találkoznak, akik tudják, hogy egymástól is rengeteget lehet tanulni. Nem csak pénzügyi tranzakciókról és alkusz munkáról van szó, hanem a közös gondolkodásról, az ötletek megosztásáról, és a tapasztalatcseréről.

Egy ilyen klubban mindig jelen van az a tudat, hogy tanulunk és tanítunk egyszerre. A naprakész és alkalmazható tudás megosztása, valamint az oktatásba való folyamatos befektetés kulcsfontosságúak a sikeres üzleti közösség építéséhez.

Így tehát, ahol a "tanulj tőlünk, mi is tanulunk tőled" filozófia uralkodik, ott valóban az innováció és a fejlődés számára teremtődnek meg a legjobb lehetőségek.

Klassis Business Club és Business Day

Klassis Business Koncepció

Mind ügyfeleinknek, mind munkatársainknak világos és modern üzleti és pénzügyi jövőképet kínálunk. A Klassis Business Koncepció egy jól átgondolt XXI. századi üzleti tér, amelyben mindenki megtapasztalhatja, milyen egy bizalmi alapon szerveződő, országos kapcsolati és információs háló tagjává válni. A kölcsönös ajánlási rendszer lényege, hogy túlmutat a klasszikus alkusz-ügyfél kapcsolaton és a Business Koncepción keresztül mindenkinek lehetővé teszi, hogy a Klassis Network tagjaként ne csak biztosítsa, hanem fejlessze is vállalkozását. Ugyanúgy, ahogy az alkuszok, az ügyfelek is ajánlhatóvá válnak és a Klassis család megbecsült tagjaként bizalmi alapon építhetnek üzleti párbeszédet más ügyfelekkel is. Természetesen, aki nem kíván belépni az üzleti térbe és szívesebben használja ki csak a megszokott ügyfélstátusz pénzügyi előnyeit, annak elfogadjuk és tiszteletben tartjuk a döntését, kockázatait továbbra is profizmussal és gondossággal kezeljük.

Business koncepció
Klassis Business Koncepció

Generációkban gondolkodunk

Karrier filozófiánk

Hisszük, hogy egy kiváló XXI. századi munkahely nemcsak a kiemelkedő kereset, hanem a személyes inspiráció forrása is lehet. Természetesen tudjuk, generációtól függ, hogy kit mi lelkesít. A folyamatos technológiai fejlesztések és izgalmas szakmai képzések vonzó startup-hangulatot teremtenek pályakezdő belépőinknek. Az alkuszbarát jutalékrendszer, az állománygarancia és a divíziós tudásmegosztás pedig tapasztalt üzletkötőinknek is okot ad arra, hogy velünk építsék fel generációs vállalkozásukat.

Karrier filozófiánk

Rólunk mondták

Miért jó velünk dolgozni?

Nézd meg, mit mondanak azok, akik minket választottak. Megkérdeztük a Klassis alkuszait.

Jelentkezz hozzánk!

Hiszünk az emberi kapcsolatok fontosságában - összetartó csapatot építünk.

 • Mert mi valóban az ügyfelek, és nem egy-egy biztosító megbízásából tevékenykedünk.
 • Mert mi a legnagyobb adható szabadságfokot és teljes piaci rálátást kínálunk a kollégáinknak, és nem szorítjuk be őket egy szűkös termékpaletta korlátai közé.
 • Mert mi homályos karriertervek helyett alaposan kidolgozott üzleti tervezőt adunk új belépőink kezébe.
 • Mert mi családias rendszerben dolgozunk, ahol kollégáink állománygaranciát kapnak és nyugdíjba vonulásukkor a fenntartási jutalékot átadhatják gyermekeiknek.
Jelentkezés
Jelentkezz hozzánk!
Visszahívás kérése