Dolgozzunk együtt!

Ajánlatunk pályakezdőknek

Ha a pénzügyi piacban gondolkodsz, érdemes a csúcson kezdeni. Egy olyan szervezetnél, amelyik dinamikus és lendületes: a Klassis startup-szemlélete olyan inspiráló közeget teremt neked is, amelyben élmény lesz a tanulás és fejlődés; ahol személyre szabottan figyel rád egy hatalmas szakértelemmel bíró mentor és ahol a technikai háttér is XXI. századi. A Klassis működésében jelenleg az AI-integráció a legfontosabb lépés. Mi nem csak figyeljük a jövő folyamatait, hanem alakítjuk is őket.

Ajánlatunk pályakezdőknek

Kiket keresünk?

Akár egyetem mellett is kezdhetsz, mellékállásban. Az alkuszi lét felelősségteljes munka és nagy szakértelmet igényel, de fiatalon gyors tempóban tudsz tanulni. Gondolj csak bele, milyen lenne, ha a diplomád megszerzéséig össze tudnád rakni egy saját menő autó, akár egy kezdő lakás árát. Nálunk a legprofibbaktól tanulod meg az értékesítés és a pénzügyi tudatosság legfontosabb titkait: mindkettő olyan tudás, aminek bárhol és bármikor hasznát veheted az életben.

Ami nagyon fontos: mi csak azokat keressük, akiknek komoly céljaik vannak és hajlandóak dolgozni értük. Akiknek az ügyfél az első és rendelkezésre állnak, ha keresik őket. A Klassis több mint negyedszázada dolgozik azon, hogy folyamatosan a legjobb minősítésű pénzügyi cégek között lehessen. Mi adjuk a platformot a fejlődéshez. Átlagon felüli bevételi lehetőséget és szabad időbeosztást kínálunk. Cserébe szorgalmat, ambíciót és etikus hozzáállást várunk. Mit gondolsz?

Keress minket, üljünk le egy kávéra!

Jelentkezés
Kiket keresünk?

Klassis Business Koncepció

Mind ügyfeleinknek, mind munkatársainknak világos és modern üzleti és pénzügyi jövőképet kínálunk. A Klassis Business Koncepció egy jól átgondolt XXI. századi üzleti tér, amelyben mindenki megtapasztalhatja, milyen egy bizalmi alapon szerveződő, országos kapcsolati és információs háló tagjává válni. A kölcsönös ajánlási rendszer lényege, hogy túlmutat a klasszikus alkusz-ügyfél kapcsolaton és a Business Koncepción keresztül mindenkinek lehetővé teszi, hogy a Klassis Network tagjaként ne csak biztosítsa, hanem fejlessze is vállalkozását. Ugyanúgy, ahogy az alkuszok, az ügyfelek is ajánlhatóvá válnak és a Klassis család megbecsült tagjaként bizalmi alapon építhetnek üzleti párbeszédet más ügyfelekkel is. Természetesen, aki nem kíván belépni az üzleti térbe és szívesebben használja ki csak a megszokott ügyfélstátusz pénzügyi előnyeit, annak elfogadjuk és tiszteletben tartjuk a döntését, kockázatait továbbra is profizmussal és gondossággal kezeljük.

Business koncepció
Klassis Business Koncepció

Partnereink a legnagyobb magyarországi biztosítók

Rólunk mondták

Miért jó velünk dolgozni?

Nézd meg, mit mondanak azok, akik minket választottak. Megkérdeztük a Klassis alkuszait.

Jelentkezz hozzánk!

Hiszünk az emberi kapcsolatok fontosságában - összetartó csapatot építünk.

  • Mert mi valóban az ügyfelek, és nem egy-egy biztosító megbízásából tevékenykedünk.
  • Mert mi a legnagyobb adható szabadságfokot és teljes piaci rálátást kínálunk a kollégáinknak, és nem szorítjuk be őket egy szűkös termékpaletta korlátai közé.
  • Mert mi homályos karriertervek helyett alaposan kidolgozott üzleti tervezőt adunk új belépőink kezébe.
  • Mert mi családias rendszerben dolgozunk, ahol kollégáink állománygaranciát kapnak és nyugdíjba vonulásukkor a fenntartási jutalékot átadhatják gyermekeiknek.
Jelentkezés
Jelentkezz hozzánk!
Visszahívás kérése