Legyen ügyfelünk!

Szakértői segítség a pénzügyekhez

Nálunk a jövője védelme az elsődleges szempont. A Klassis elkötelezett abban, hogy segítsünk Önnek megtalálni a legjobb megoldást egyedi igényeire szabva.

Legyen ügyfelünk

Ügyfeleknek

Ajánlatunk ügyfeleinknek

 • Startup-szemlélet

  Folyamatos innovációval építjük be működésünkbe a legújabb pénzügy-piaci megoldásokat.

 • Barátságos hangvétel

  Hosszú távú, stratégiai kapcsolatokat építünk ügyfeleinkkel. Fontos, hogy mindannyian jól érezzük magunkat ebben az együttműködésben.

 • Szakmai alázat

  Ajánlatainkat mindig az ügyféligények 100%-os figyelembevételével tervezzük meg. Nem rövid távú nyereségért, hanem hosszan tartó eredményességért dolgozunk

 • Megkérdőjelezhetetlen profizmus

  A kezdetektől azon dolgozunk, hogy a legjobb szakembereket vonzzuk magunkhoz. Kollégáink nemcsak művelik, magas szinten oktatják is a szakmát más pénzügyi tanácsadóknak.

 • Kényelmi szolgáltatások

  Levesszük ügyfeleink válláról a papírmunka és az adminisztráció terheinek nagy részét

 • Folyamatos támogatás

  Nemcsak a szerződések megkötésekor lehet számítani ránk; az egész biztosítási folyamat során, a káresemények kezelésekor is ügyfeleink rendelkezésére állunk.

 • Szakértői tanácsadás

  Nemcsak eladjuk a biztosításokat ügyfeleinknek; abban is segítünk nekik, hogy megértsék a feltételeket és átlássák a különböző szolgáltatások hasznosságát.

 • Ellenőrzött ajánlatok

  A biztosítóktól beérkezett ajánlatokat az ügyfeleink szempontjából elemezzük, és csak azután kötjük meg a szerződést, ha meggyőződtünk róla, hogy a kérdéses kötvény valóban jól szolgálja majd az ügyfelet.

Ügyfeleknek

Divíziók, működési területeink

A Klassis „all-finance” rendszerben dolgozik, így minden lehetséges élethelyzetre, minden kockázatra és minden pénzügyi kihívásra profi és versenyképes megoldást tudunk nyújtani. A piacon egyedülálló, TOP ügyfélkiszolgálási rendszerünk alapja, hogy ügyfeleink minden egyes pénzügyi termék esetén olyan specialistákkal dolgozhatnak együtt, akiknek az adott terület nemcsak a szakmájuk, hanem szenvedélyük is, így az adott piaci szegmenst teljes mélységében ismerik; összefüggéseiben látják át az ajánlatokat, a termékpalettát és az aktuális szabályozási rendszert is. Hosszú távú együttműködési filozófiánk mottója: „Minden egy helyen, minden egy életre!”

Partnereink a legnagyobb magyarországi biztosítók

Így működik

Hogyan lehetek ügyfél?

Ha kérdései vannak vagy segítségre van szüksége pénzügyeiben, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Csapatunk készen áll, hogy segítsen.

 • 1. Kapcsolatfelvétel

  Miután elküldte a kapcsolati adatait, szakértő csapatunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

 • 2. Konzultáció

  A konzultáció során munkatársunk segít összeállítani az ajánlathoz szükséges információkat.

 • 3. Személyre szabott ajánlat

  Szakértőnk átnézi az információkat, majd elküldi Önnek a legjobb személyre szabott ajánlatokat.

 • 4. Szerződéskötés

  Miután megkapta ajánlatunkat és elégedett vele, válassza ki azt, amely a legjobban megfelel az igényeinek.

Kapcsolatfelvétel
Így működik

Ügyfeleink véleménye

Kérje a személyre szabott ajánlatát most!

Több évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött, szakértőink segítenek Önnek a legmegfelelőbb pénzügyi megoldás kiválasztásában.

Kapcsolatfelvétel
Kérje a személyre szabott ajánlatát most!

Év Alkusza 2022 pályázat

Hatalmas büszkeség - a Klassis a TOP4-ben!

A biztosítási szakma alkusz-szereplőinek legfontosabb - hivatalos és objektív - megméretettetésére 2022-ben került sor először. Az Év Alkusza pályázaton a biztosítótársaságok két körben, öt szempont alapján szavazhattak az általuk legjobbnak ítélt alkuszcégre. Mindössze huszonhárom alkuszcég jutott be a második körbe és később közülük került ki a TOP4: azok az alkuszcégek, amelyek a magyarországi biztosítótársaságok szerint a legkiemelkedőbb minőségben tevékenykednek a hazai pénzügyi piacon. A Klassis bekerült a TOP4-be! Hatalmas büszkeség számunkra a negyedik helyezés, hiszen ez azt jelenti, hogy biztosító partnereink szerint mind az öt kategóriában kimagaslót nyújtottunk:

A pályázatot a szakma legfontosabb éves kiadványa, a Biztosítási Almanach hirdette meg, a szempontrendszer forrása: Biztosítási Almanach 2022.

 • Értékteremtés

  A Klassis valódi értéket teremt ügyfeleinek és biztosító partnerei részére is.

 • Felelősségteljes működés

  A Klassis pontos és naprakész információkat ad át ügyfeleinek, biztosítási szerződései döntő része hiánypótlás nélkül kerül kötvényesítésre a biztosítóknál.

 • Innovatív szemlélet

  A Klassis valódi szakértője a biztosítási területeknek és termékeknek. Folyamatosan figyeli a hazai és nemzetközi biztosítási piac újdonságait.

 • Megbízhatóság

  Az ügyfelek és a biztosítók minden esetben számíthatnak a Klassisra, mert az folyamatosan segíti a korrekt ügyintézést és a kommunikációt a partnerek között.

 • Ügyfélközpontúság

  A Klassis a szerződéskötést követően is elkötelezett az ügyfelei iránt, az évfordulók során az ajánlatokat versenyeztetve mindig a legjobb megoldásokat viszi el nekik.

Év Alkusza 2022 pályázat

Klassis Business Koncepció

Mind ügyfeleinknek, mind munkatársainknak világos és modern üzleti és pénzügyi jövőképet kínálunk. A Klassis Business Koncepció egy jól átgondolt XXI. századi üzleti tér, amelyben mindenki megtapasztalhatja, milyen egy bizalmi alapon szerveződő, országos kapcsolati és információs háló tagjává válni. A kölcsönös ajánlási rendszer lényege, hogy túlmutat a klasszikus alkusz-ügyfél kapcsolaton és a Business Koncepción keresztül mindenkinek lehetővé teszi, hogy a Klassis Network tagjaként ne csak biztosítsa, hanem fejlessze is vállalkozását. Ugyanúgy, ahogy az alkuszok, az ügyfelek is ajánlhatóvá válnak és a Klassis család megbecsült tagjaként bizalmi alapon építhetnek üzleti párbeszédet más ügyfelekkel is. Természetesen, aki nem kíván belépni az üzleti térbe és szívesebben használja ki csak a megszokott ügyfélstátusz pénzügyi előnyeit, annak elfogadjuk és tiszteletben tartjuk a döntését, kockázatait továbbra is profizmussal és gondossággal kezeljük.

Business koncepció
Klassis Business Koncepció

Legyen ügyfelünk!

Találkozzunk személyesen, hogy megmutathassuk, hogyan hozhatja ki pénzügyeiből a legtöbbet!

Specialistákkal dolgozunk, akik választott területük legprofibb pénzügyi szakemberei közé tartoznak. Független alkuszként a legnagyobb magyarországi biztosítók legjobb termékeiből válogathatunk, így valóban személyre vagy éppen cégre szabott megoldásokat tudunk kínálni.

Kapcsolatfelvétel
Legyen ügyfelünk!
Visszahívás kérése