Dolgozzunk együtt!

Ajánlatunk tanácsadóknak

Gondolj csak bele, mennyire felszabadító érzés lenne, ha végre úgy mehetnél tárgyalni, hogy teljes körű megoldásokról tudsz beszélgetni az ügyfeleddel vagy ügyféljelölteddel. Hogy végre nem kötnek azok a korlátok, hogy például csak életbiztosításban gondolkodhatsz és nem kezelheted a vagyoni kockázatait. Hogy csak egyféle termékcsoportra van korlátozva az ajánlati lehetőséged és nem hasonlíthatsz össze többféle hasonló terméket.

Ajánlatunk tanácsadóknak

Kiket keresünk?

Nehogy félreérts minket: semmi bajunk azzal, ha valaki kiköt egy bizonyos biztosítótársaság termékeinél, a legjobbnak érzi azokat és örömmel ajánlja azt a portfóliót minden ügyfelének. Hiszen az alkuszi lét nem való mindenkinek. De van egy olyan érzésünk, mivel itt vagy, és ezeket a sorokat olvasod, hogy te már megélted a fent említett korlátokat és úgy érzed, hogy jól esne tovább lépni. A Klassis olyan képzési rendszert hozott létre, amelyben nagyon gyorsan felpöröghetsz és specializálódhatsz. Tudjuk, hogy nem érthet mindenki mindenhez, ezért divíziókat hoztunk létre, amelyeket profi szakemberek vezetnek és amelyekben bárki szívesen ad tanácsot a saját szegmensével kapcsolatban. Ha eddig például csak kockázati biztosításokkal foglalkoztál, akkor első lépésben az Élet Divízióban ismerkedhetsz meg az életbiztosítások komplex piaci képével, az ajánlattétel újdonságaival; miközben például a Vagyon Divízió mentorát kérheted fel, hogy elmenjen veled tárgyalni, amikor számodra új és kihívásokkal teli terepre tévednél.

A Klassis legnagyobb vonzereje az állománygarancia, amely abban segít, hogy végre hosszú távon tervezhesd meg a családod anyagi jövőjét és a kötésgarancia, ami olyan módszertant ad a kezedbe, amelynek segítségével rögtön az indulásod után növelheted az üzleti sikeredet. Ha tele vagy tervekkel és célokkal, ha szeretnél fejlődni, de a jelenlegi cégednél megrekedtél, ha szeretnél végre egy olyan csapatban dolgozni, ahol érték a tudás és közösen ünnepeljük meg a sikereket, akkor számodra kinyitjuk a kapuinkat.

Találkozzunk és beszélgessünk! Üljünk le egy kávéra!

Jelentkezés
Kiket keresünk?

Klassis Business Koncepció

Mind ügyfeleinknek, mind munkatársainknak világos és modern üzleti és pénzügyi jövőképet kínálunk. A Klassis Business Koncepció egy jól átgondolt XXI. századi üzleti tér, amelyben mindenki megtapasztalhatja, milyen egy bizalmi alapon szerveződő, országos kapcsolati és információs háló tagjává válni. A kölcsönös ajánlási rendszer lényege, hogy túlmutat a klasszikus alkusz-ügyfél kapcsolaton és a Business Koncepción keresztül mindenkinek lehetővé teszi, hogy a Klassis Network tagjaként ne csak biztosítsa, hanem fejlessze is vállalkozását. Ugyanúgy, ahogy az alkuszok, az ügyfelek is ajánlhatóvá válnak és a Klassis család megbecsült tagjaként bizalmi alapon építhetnek üzleti párbeszédet más ügyfelekkel is. Természetesen, aki nem kíván belépni az üzleti térbe és szívesebben használja ki csak a megszokott ügyfélstátusz pénzügyi előnyeit, annak elfogadjuk és tiszteletben tartjuk a döntését, kockázatait továbbra is profizmussal és gondossággal kezeljük.

Business koncepció
Klassis Business Koncepció

Partnereink a legnagyobb magyarországi biztosítók

Rólunk mondták

Miért jó velünk dolgozni?

Nézd meg, mit mondanak azok, akik minket választottak. Megkérdeztük a Klassis alkuszait.

Jelentkezz hozzánk!

Hiszünk az emberi kapcsolatok fontosságában - összetartó csapatot építünk.

  • Mert mi valóban az ügyfelek, és nem egy-egy biztosító megbízásából tevékenykedünk.
  • Mert mi a legnagyobb adható szabadságfokot és teljes piaci rálátást kínálunk a kollégáinknak, és nem szorítjuk be őket egy szűkös termékpaletta korlátai közé.
  • Mert mi homályos karriertervek helyett alaposan kidolgozott üzleti tervezőt adunk új belépőink kezébe.
  • Mert mi családias rendszerben dolgozunk, ahol kollégáink állománygaranciát kapnak és nyugdíjba vonulásukkor a fenntartási jutalékot átadhatják gyermekeiknek.
Jelentkezés
Jelentkezz hozzánk!
Visszahívás kérése