Rólunk

Szeretnél flowba kerülni? Velünk kipróbálhatod, milyen az, ha szárnyalsz.

Képzelj el egy olyan céget, ahol minden rendszer naprakész és a kezed alá dolgozik. Olyan fejlődési lehetőségekkel, ahol a piac legjobbjaitól tanulhatsz: akár Miamiban, Nashville-ben vagy Bostonban is. És olyan inspiráló kollégákkal, akiknek ez az egész nemcsak munkahely, hanem generációkra szóló hivatás. A Klassis pont ilyen hely.

Rólunk

Röviden rólunk

Klassis Flow

Mi nem azt nézzük, hány órát ülsz az irodában és mennyire szoros a nyakkendőd vagy mennyire magas a tűsarkúd. Kedvet csinálunk Neked az üzlethez és módszertant adunk a kezedbe. Ráadásul lazán és stílusosan: hiszen a Klassisnál az a filozófiánk, hogy legyen napi öt reggelid és öt ebéded - persze nem kell mindent megenned, de minőségi időt tölthetsz az ügyfeleiddel, kötetlenül és barátilag. És közben szerződések születnek, szinte automatikusan. Na ezt hívjuk mi flow-nak és ettől (is) különleges a Klassis. Nem merevítünk senkit felesleges keretek közé.

Klassis kultúra

Kattints a videóra és nézd meg, hogyan beszélnek munkatársaink a Klassis-karrierről - a sikereikről, a tőlünk kapott támogatásról, a közös munka hangulatáról.

27 374

elégedett ügyfél

24

partner

51 839

élő szerződés

24 év

fejlődés a piacon

Alkuszcég, családias megközelítéssel

Gyors tények a Klassisról

 • A Klassis a legnagyobb és legsikeresebb magyarországi alkuszcégek egyike.
 • Családi vállalkozásnak indult, ma a 10-es toplista állandó szereplője.
 • Ennek alapvetően két oka van: az egyik, hogy a fejlesztések terén a multicégeket is lekörözve építjük be a piacvezető újításokat mind az ügyfelek, mind a munkatársak kiszolgálásában.
 • A másik, hogy mindeközben gondosan vigyázunk a családias hangulat megőrzésére. Mert csak olyan vállalkozást érdemes felépíteni, ahol jó dolgozni és amelyikkel élmény üzletelni.

Divíziók, működési területeink

A Klassis „all-finance” rendszerben dolgozik, így minden lehetséges élethelyzetre, minden kockázatra és minden pénzügyi kihívásra profi és versenyképes megoldást tudunk nyújtani. A piacon egyedülálló, TOP ügyfélkiszolgálási rendszerünk alapja, hogy ügyfeleink minden egyes pénzügyi termék esetén olyan specialistákkal dolgozhatnak együtt, akiknek az adott terület nemcsak a szakmájuk, hanem szenvedélyük is, így az adott piaci szegmenst teljes mélységében ismerik; összefüggéseiben látják át az ajánlatokat, a termékpalettát és az aktuális szabályozási rendszert is. Hosszú távú együttműködési filozófiánk mottója: „Minden egy helyen, minden egy életre!”

Partnereink a legnagyobb magyarországi biztosítók

Filozófiánk

Hisszük, hogy az üzleti érzék tanulható és akár mesterfokra is fejleszthető. Így képessé tesszük a munkatársainkat arra, hogy gyorsan és pontosan lássák át és kezeljék le az üzleti helyzeteket oly módon, hogy azok minden fél számára a lehető legjobb eredményre vezessenek. Hisz mindig is azt vallottuk, hogy csak akkor éri meg belevágni valamibe, ha 100%-ot beleadva csináljuk. És még jól is érezzük magunkat közben.

Hosszú távú együttműködési filozófiánk mottója: „Minden egy helyen, minden egy életre!”

Témaszakértői gondolkodásmódunk munkatársainknak is folyamatos szakmai fejlődési lehetőséget nyújt, hiszen nemcsak a divíziók vezetőitől kérhetnek profi támogatást: szükség esetén az egyes csapatok specialistái mentorként és tanítóként is részt vesznek az ajánlatok kidolgozásában, sőt, ha kell, a tárgyalások lefolytatásában is. A cél az, hogy az ügyfeleink is flow-ban érezhessék magunkat, ha a Klassist bízzák meg és folyamatosan lássák-érezzék, hogy ügytípustól függetlenül a legjobb kezekben vannak.

Filozófiánk

A tagság jelentősége

FBAMSZ-tagság

Társaságunk 2010 óta a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetségének (FBAMSZ) tagja. A FBAMSZ-tagság az alkuszi szakma védjegye, az ügyfelek és partnerbiztosítók számára is fontos eligazodási támpont. A szövetség védjegyét kizárólag e szigorú feltételeket teljesítő független alkuszok használhatják.

A Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége, fogyasztóvédelmi szakértő és tanácsadó céggel együttműködve kidolgozott egy minőségbiztosítási minősítő rendszert. A „Minősített alkusz” rendszernek két fokozata van: ARANY és GYÉMÁNT.

A Minősített Alkusz Gyémánt fokozat minősítésének alapja egy ellenőrzési lista és helyszíni, személyes ellenőrzés.

Társaságunk 2015 év vége óta jogosult a gyémánt fokozatra. 2022 óta az életbiztosítási szekció alapító tagjai is vagyunk a Fbamsz-on belül.

A Szövetség a Minősített Alkusz II. Gyémánt fokozat minősítési feltételeit az alábbiakban határozza meg:

 • Megfelel a Megbízható Alkusszal szemben támasztott valamennyi elvárásnak
 • Adatvédelmi szabályzata jogszerű
 • Pénzmosási szabályzata megfelelő
 • Nem alkalmazott vele szemben 1 éven belül hatósági bírságot az MNB, a GVH és a NAIH sem
 • Panaszkezelése és jutalékrendszere, valamint a partner biztosítókkal kapcsolatos működése minősítésen felelt meg
FBAMSZ-tagság

Történetünk

Top team

tiszteletbeli elnök

Zenkó Gusztáv

tiszteletbeli elnök

ügyvezető, szakmai vezető

Zenkó Zorán

ügyvezető, szakmai vezető

controller, compliance vezető,
back office vezető

Varga Szilvia

controller, compliance vezető,
back office vezető

szakmai vezető-helyettes,
üzleti igazgató

Makkosné Gálházi Éva

szakmai vezető-helyettes,
üzleti igazgató

vagyon divízióvezető, üzleti vezető

Fris Ferenc

vagyon divízióvezető, üzleti vezető

üzleti igazgató

Majzik Erika

üzleti igazgató

élet divízióvezető, területi igazgató, akadémia coach

Holop István

élet divízióvezető, területi igazgató, akadémia coach

üzleti vezető, akadémia coach,
instruktor, adó divízióvezető

Végh Gyöngyi

üzleti vezető, akadémia coach,
instruktor, adó divízióvezető

területi igazgató

Törökné Sipos Magdolna

területi igazgató

üzleti igazgató

Szabó István

üzleti igazgató

prémium tanácsadó, mentor,
üzleti igazgató

Decsák Tamás

prémium tanácsadó, mentor,
üzleti igazgató

kommunikációs vezető

Vecsei Edit

kommunikációs vezető

mentor, prémium tanácsadó

Máday Krisztina

mentor, prémium tanácsadó

mentor, prémium tanácsadó

Kovács János

mentor, prémium tanácsadó

MDRT

Mi is az az MDRT?

A XX. század első felében alapított Egymillió Dolláros Kerekasztal (Million Dollar Round Table) a pénzügyi szakemberek globális, független elitszervezete, amely több mint 65 ezer tagot tömörít világszerte.

Csak a világ legjobb életbiztosítási és pénzügyi tanácsadói kerülhetnek be az MDRT kerekasztal-tagságába. A világszervezetbe évről-évre hetven országból és több mint 500 vállalat képviseletében kvalifikálják magukat a legprofibb és legeredményesebb tanácsadók. Mivel a minősülés eléréséhez kivételes szakmai tudás, szigorú etikai normamegfelelés és első osztályú ügyfélkiszolgálás szükséges, ezért az MDRT-tagságot a pénzügyi és a biztosítási piac a kiválóság szinonímájaként fogadja el. 2015 óta a Pénzkultúra Alapítvánnyal együttműködve részt vettünk a magyarországi MDRT rendezvényeken. 2018-ban meghívtuk Magyarországra előadni a világ legismertebb biztosítási tanácsadóját, 2019 óta pedig sztáralkuszainkkal rendszeresen részt veszünk az MDRT világkonferenciákon a tengerentúlon.

 • 2015 - II. Életbiztosítási Csúcstalálkozó
 • 2016 - III. Életbiztosítási csúcstalálkozó
 • 2018 – Budapesti Életbiztosítási Csúcstalálkozó
 • 2018.10.03 Klassis MDRT nap – Sanjay Tolani személyes előadásával
 • 2019 MDRT – USA, Miami
 • 2022 MDRT – USA, Boston
 • 2023 MDRT – USA, Nashville
MDRT

Közösségi szerepvállalás

A Klassis-Z a Pénzkultúra Alapítvány 2018-es támogatója

 • 2016. márciusában bevezettük a KLASSIS VIP kártya szolgáltatást
 • 2018 09.27 és 11.27 Egészségbusz - ingyenes szűrővizsgálat (vérvizsgálat, hasi ultrahang, légzésfunkciós vizsgálat, bőrgyógyászat)
 • 2020. Online ügyféltalálkozók a pénzügyi tudatosság bővítése érdekében - Juscsák György, Szily Nóra, Szalay Ádám, Dr. Almássi Kitti, stb.

Részt veszünk minden biztosító által szervezett jótékonysági megmozdulásban, gyűjtöttünk már pelenkát, támogattunk már futót egy család gyermekeinek taníttatásáért, vagy az S.O.S Gyermekfalu eszközeinek fejlesztéséért, úgy is támogattuk az S.O.S. Gyermekfalut, hogy egy egész napos rendezvényhelyszínként béreltük ki, Mikulás csomagokat állítottunk össze.

Közösségi szerepvállalás

Dolgozzunk együtt!

Hiszünk az emberi kapcsolatok fontosságában - összetartó csapatot építünk.

Kapcsolat
Dolgozzunk együtt!

Legyen ügyfelünk!

Találkozzunk személyesen, hogy megmutathassuk, hogyan hozhatja ki pénzügyeiből a legtöbbet!

Kapcsolatfelvétel
Visszahívás kérése